GEMISCHTER BLATTSALAT MIT BIRNE UND BAUMNUSS-KNUSPER mixed leaf salad with pear and hazelnut crisp | 14 |
HAUSGEMACHTE LEBERKNÖDELSUPPE homemade liver dumpling soup | 17 |
HAUSGEMACHTE GETRÜFFELTE KARTOFFELSUPPE homemade truffled potato soup | 19 |
NÜSSLISALAT MIT EI, SPECK UND CROÛTONS lambs lettuce salad with egg, bacon and croutons | 19 |
MARINIERTE RANDEN MIT ZIEGENKÄSE IM FILOTEIG, HONIG, BIRNE UND PINIENKERNE marinated beetroot with goat cheese in filo dough, honey, pear and pine nuts | 22 |
DUO VOM LACHS MIT APFEL, MEERRETTICH UND SALATBOUQUET duo of salmon with apple, horseradish and salad bouquet | 25 |
MARINIERTE CREVETTEN IM PFÄNNLI MIT GERÖSTETEM BROT marinated prawns in pan with roasted bread | 26 |
GETRÜFFELTES RINDSFILET TATAR MIT EIGELB UND TOAST truffled beef fillet tatar with egg yolk and toast | 29 |
SIEDFLEISCH MIT WURZELGEMÜSE, KARTOFFEL, KNOCHENMARK, MEERRETTICH UND WASABI MAYO boiled beef with root vegetable, potato, bone marrow, horse radish and wasabi mayonnaise | 47 |
GETRÜFFELTES RINDSFILET TATAR MIT EIGELB UND TOAST truffled beef fillet tatar with egg yolk and toast | 48 |
GEBRATENE RINDSFILETWÜRFEL MIT TAGLIERINI UND WINTERTRÜFFEL roasted cubes of beef fillet with taglierini pasta and winter truffle | 52 |
ZART GESCHMORTES KALBSBÄGGLI MIT RÜEBLI-EDAMAME-GEMÜSE UND CREMIGEN KARTOFFELSTOCK tender braised veal cheek with carrot edamame vegetable and creamy mashed potatoes | 54 |
WIENER SCHNITZEL VOM BIO FREILAND KALB MIT KARTOFFELSALAT ODER POMMES wiener schnitzel of swiss veal with potato salad or fries | 53 |
LAMMRACK MIT KRÄUTERKRUSTE, SELLERIECREME UND BRATKARTOFFELN rack of lamb with herb crush, creamy celery and roasted potatoes | 64 |
ARGENTINISCHES RINDSFILET MIT ZWIEBELKONFIT, RAHMWIRZ UND KARTOFFELSTOCK argentinian beef fillet with onion confit, creamy savoy cabbage and mashed potatoes (ARG) | 66 |
SKREIFILET MIT MEERESSPARGEL, BRATKARTOFFELN UND MISO fillet of skier with sea asparagus, potatoes and miso | 48 |
FELCHENFILETS VOM ZÜRISEE MIT SPINAT, BRATKARTOFFELN UND MANDELBUTTER fillet of white fish from lake zurich with spinach, roasted potatoes and almond butter | 52 |
TAGESFISCH (BITTE FRAGEN SIE UNSERE MITARBEITER) chatch of the day (please ask your waiter) |
CRESPELLE MIT SPINAT UND PARMESAN UND BERGKÄSE GRATINIERT crespelle with spinach and parmesan and mountain cheese gratinated | 36 |
GEBACKENER BLUMENKOHL MIT RÜEBLI, EDAMAME, TERIJAKY AND WASABI-MAYO backed cauliflower with carrot, edamame beans, teriyaki and wasabi mayonnaise | 39 |
AFFOGATO (EINE KUGEL VANILLE GLACE MIT ESPRESSO) affogato (one scoop of vanilla ice cream with espresso) | 9.5 |
CRÈME BRÛLÉE MIT MANGOSORBET crème brûlée with mango sherbet | 15 |
GERÜHRTER EISKAFFEE MIT RAHM stirred iced coffee with cream | 16 |
ZWETSCHGENSORBET MIT EINGELEGTEN ZWETSCHGEN UND VIEILLE PRUNE plum sherbet with pickled plums and virile prune | 19 |
LAUWARMER FLÜSSIGER SCHOGGIKUCHEN MIT VANILLEGLACE warm liquid chocolate cake with vanilla ice cream and crumble | 21 |
KÄSEVARIATION MIT FEIGENSENF UND BROT cheese variation with fig mustard and bread | 19 |